Kammerkoor Voces Musicales pälvis kultuurkapitali aastapreemia

„Kedagi ei üllata enam, kui 15-aastane kammerkoor pälvib jälle mõne preemia või autasu. Kvaliteedis pole need lauljad kompromisse lubanud ja latt muudkui kerkib. Erakordselt sisukad ja nõudlikud kontserdikavad, hulljulged suurvormiprojektid koos tipporkestritega, lähikuudel kontserdid mitme dirigendiga maailma absoluutsest tipust. Sõnale „harrastuskoor“ annavad nad täiesti uue sisu ja hingavad meie kuulsatele proffkooridele kuumalt kuklasse! Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali aastapreemia – muusikaelu rikastavad kõrgtasemelised kontserdid – laureaat on kammerkoor Voces Musicales.” Nii teatati 1. oktoobril rahvusvahelise muusikapäeva kontsertaktusel Estonia kontserdisaalis.

Kammerkoor Voces Musicales tänab tunnustuse eest helikunsti sihtkapitali komisjoni, samuti kõiki endiseid, praeguseid ja tulevasi kaasamõtlejaid.